Grote voorraad: snelle levering.
Grote voorraad: snelle levering.


John Wijnbergen B.V. heeft zich in zijn ruim 20-jarig bestaan, gespecialiseerd tot totaalleverancier van kunststof (magazijn)bakken, pallets en palletboxen, zowel nieuw als gebruikt.

De gebruikte materialen worden gesorteerd op kwaliteit, dus of het nu voor hygiŽnische toepassingen is of voor buitenopslag, voor magazijn of voor werkplaats, voor iedere toepassing kunt u bij ons terecht.

Alles wordt uit voorraad geleverd, desgewenst binnen 24 uur, afhalen kan meestal direct.

Wij zijn doorlopend op zoek naar grotere partijen kunststof palletboxen en pallets. Tevens ruilen wij gebruikte en/of beschadigde palletboxen in op nieuwe. U kunt hierover direct contact met ons opnemen.

Heeft u op onze site niet kunnen vinden wat u zoekt, bel of mail gerust, wellicht hebben wij het snel voor u gevonden.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat wij zoal aan te bieden hebben:

Restpartij magazijnbakken Schoeller Maxilog palletbox op 4 voeten Auer stellingbakken RK 4109 E1 vleeskrat / invrieskrat
Klik voor meer info en een grotere afbeelding van Restpartij magazijnbakken. Klik voor meer info en een grotere afbeelding van Schoeller Maxilog palletbox op 4 voeten. Klik voor meer info en een grotere afbeelding van Auer stellingbakken RK 4109. Klik voor meer info en een grotere afbeelding van E1 vleeskrat / invrieskrat.
 
Welkom bij John Wijnbergen B.V.