Verzenden

Hier kunt u een korte uitleg lezen over onze verzendkosten en de manier van verzenden.

Wij hanteren een éénmalige bijdrage in de transportkosten. Dit wordt berekend voor het grootste product. Het lage tarief is voor pakketpost, en het hoge tarief voor palletvracht.

Pakketpost geldt voor dozen tot 240 liter of maximaal 30 kg. Voor alles hierboven geldt het hogere tarief voor palletvracht. Wij hanteren het gemiddelde tarief voor deze eenheden.

U betaalt dus voor slechts 1 doos, of voor 1 pallet. Alles wat u extra bestelt is vrij van vrachtkosten.

Alles wordt verzonden als aangetekend. Er moet dus getekend worden voor ontvangst. Er wordt niet bij buren afgeleverd, tenzij het op uw eigen verzoek is.

Wij krijgen vaak de vraag: “vanaf welk bedrag levert u franco? “

De term franco wordt als verkoop instrument gebruikt. Het zit echter altijd in de prijs verwerkt, er is namelijk geen vervoerder die gratis rijdt.

Bij ons heeft u een mogelijkheid om zelf af te halen. De afhalende klanten zouden dan teveel betalen, omdat ze meebetalen aan het “franco” tarief, terwijl ze zelf rijden.

Het stukje gratis vervoer wat u krijgt bij een grotere hoeveelheid is een vorm van kwantumkorting wat wij in een ander vaatje gegoten hebben. Hoe meer u bestelt, hoe groter het voordeel.

Voor de Waddeneilanden, de provincie Zeeland (postcode 4301 t/m 4599) en het buitenland geldt een toeslag op de transportkosten. Wij nemen hierover na ontvangst van uw bestelling contact met u op.