Magazijnbakken

Wij zijn dealer van Auer magazijnbakken en Auer stellingbakken. De meeste bakken zijn nieuw. Gebruikte magazijnbakken kunnen wij ook regelmatig leveren. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onderaan deze pagina kunt u wat meer informatie over de magazijnbakken lezen.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nestbare bak
  Nestbare bak

  80 x 45 x 15 cm

  € 6,00
 2. Bito BN 642 grijpbakken rood
  Bito BN 642 grijpbakken rood

  60 x 40 x 22 cm

  € 4,50
 3. Bito BN 642 grijpbakken blauw
  Bito BN 642 grijpbakken blauw

  60 x 40 x 22 cm

  € 5,50
 4. Schäfer EF 6220
  Schäfer EF 6220

  60 x 40 x 22 cm

  € 5,50

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Magazijnbakken, grijpbakken, stellingbakken. Drie namen die door elkaar gebruikt worden, maar slechts gedeeltelijk een overlapping hebben.

Magazijnbak is de meest gebruikte naam. Een bak die je in iedere werkplaats of magazijn tegen komt, om bouten, moeren en schroeven overzichtelijk en gesorteerd op te bergen. Aan de voorkant is een uitsparing voorzien, waardoor hier een greep uit de bak kan worden gedaan. Hierdoor is de naam grijpbak ontstaan. Een grijpbak is dus een magazijnbak die, vanaf de deels open voorkant, bereikbaar is.

Onze SLK en SK series zijn zowel magazijnbakken als grijpbakken.  De SLK bakken zijn het traditionele model, die in diverse vergelijkbare vormen in de markt zijn, veelal met afmetingen die vrijwel met elkaar overeenkomen. De SLK serie bestaat uit 6 modellen. De SK serie heeft vergelijkbare afmetingen, maar is eigenlijk een luxere versie. Naast de extra hoge bakken voor de 2 grootste modellen, de SK 4 H en de SK 5 H, zijn ze op te delen met tussenschotjes en is de grijpopening af te sluiten met een doorzichtig venster. 

De stellingbakken zijn met hun maatvoering afgeleid van magazijnstellingen. De diepte komt overeen met de meest voorkomende stellingen. Het onderlinge verschil per dieptemaat is de breedte en de hoogte van de stellingbak. Dit kan aangepast worden op basis van de materialen waarvoor de stellingbakken gebruikt gaan worden. Om de bak op te delen in kleinere compartimenten zijn er tussenschotjes. De voorkant is af te sluiten met een doorzichtig venster. De stellingbak wordt vaak als een losse lade gebruikt. Hierdoor kunnen de legborden kort boven elkaar worden gezet, voor een optimale vulling van uw magazijn.